web analytics

Sandhamn Murders seizoen 8 bij NPO3

The Sanhamn MurdersVanaf zaterdag 13 mei is bij NPO3 het achtste seizoen van de Zweedse misdaadserie Sandhamn Murders (Zweedse titel: Morden i Sandhamn), te zien. Dit seizoen telt drie afleveringen.

Nora (Alexandra Rapaport) stort zich vol overgave op haar nieuwe carrière als officier van justitie bij de eenheid financiële delicten, bijgestaan door Par (Anton Lundqvist). Het is een nieuw hoofdstuk – ze is vrij om interessant werk te doen, niet gehinderd door haar vroegere verplichtingen. Zij en politierechercheur Alexander Forsman (Nicholai Cleve Broch) blijven om elkaar heen dansen,met de nodige respect voor zijn huwelijk en zijn verlangen om het te laten werken met zijn pas teruggekeerde vrouw. Al krijgt Nora ook te maken met haar ex-man Henrik (Jonas Malmsjö) en haar ex Jonas (Stefan Gödicke).

In de eerste aflevering zien we hoe Alexander en Stenmark (Gustaf Hammarsten) de inbreker Sylvester arresteren tijdens een inbraakpoging. Tijdens het verhoor weigert hij iets te zeggen totdat hij met opsporingsambtenaar Nora heeft mogen spreken. Ze heeft zojuist haar eerste hoorzitting verloren in een indirecte zaak rond de vermiste Angelica, wiens echtgenoot Leo Strandberg van alle verdenking is vrijgesproken. Sylvester beweert te weten wat er met de vermiste Angelica is gebeurd.

In de tweede aflevering geeft de beroemdste golfer van Zweden, Teo Skog, zijn vrouw als vermist op en dus geeft Stenmark de zaak de hoogste prioriteit. Alexander en Valpen (Julius Fleischanderl) denken dat Teo meer weet en weigeren hem met rust te laten. Alexander probeert ondertussen met Vicky (Malin Crépin) gezinstherapie

In de derde aflevering is het LVU-tehuis op excursie als twee van de jongeren te ontsnappen. Sebbe steelt een boot en er wordt gedacht dat zijn vriendin Olivia daar ook bij betrokken is. Als Sebbe zijn boottocht abrupt tot een einde komt wordt pas echt duidelijk dat Olivia vermist is.

Het achtste seizoen van Sandhamn Murders is vanaf 13 mei elke zaterdag om 20:19 te zien bij NPO3

Lees ook:

2 gedachten over “Sandhamn Murders seizoen 8 bij NPO3”

  1. Vanaf zaterdag 13 mei is bij NPO3 het achtste seizoen van de Zweedse misdaadserie Sandhamn Murders (Zweedse titel: Morden i Sandhamn), te zien. Dit seizoen telt drie afleveringen.Vanaf zaterdag 13 mei ????
    13 mei is een maandag?

    Over welk jaar hebben we het nu?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven