web analytics

Miniserie Tiny Beautiful Things bij Disney+

Vanaf vrijdag 7 april is bij Disney+ de Amerikaanse serie Tiny Beautiful Things te zien. De serie is gebaseerd op het boek Schitterende kleine dingen van Cheryl Strayed en telt acht afleveringen.

In de serie volgen we Clare (Kathryn Hahn) als haar huwelijk met Danny (Quentin Plair) zich voortsleept en hun tienerdochter Rae (Tanzyn Crawford) haar wegduwt in haar leven. Ook haar ooit zo veelbelovende schrijfcarrière lijkt maar niet van de grond te komen. Als een oude schrijfvriend haar vraag om de adviescolumn Dear Sugar te schrijven vindt ze het eerst een belachelijk idee, maar toch neemt ze de baan aan.

Door de column denkt ze terug aan de verschillende herinneringen waarbij ze haar meest cruciale momenten van haar kindertijd tot nu verkent en de schoonheid, strijd en humor in haar nog niet geheelde wonden blootlegt. Via Sugar vormt Clare een middel voor haar lezers en voor zichzelf om ons te laten zien dat we niet reddeloos zijn, dat onze verhalen ons uiteindelijk kunnen redden. En, misschien, ons weer thuis kunnen brengen.

Tiny Beautiful Things is vanaf vrijdag 7 april te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven