web analytics

De hele week Those Who Kill bij RTL8

Those Who Kill

RTL8 zend deze hele week dubbelafleveringen uit van de Amerikaanse misdaadserie Those Who Kill, over een rechercheur die op seriemoordenaars jaagt. De serie is gebaseerd op de Deense serie Den som dræber.

In het eerste (en enige) seizoen van Those Who Kill volgen we Catherine Jensen (Chlöe Sevigny), een rechercheur die pas gepromoveerd is. Ze gaat vaak over grenzen heen om de moorden in Pittsburgh op te lossen. Door haar verleden, de verdwijning van haar broer en de verdenking dat haar stiefvader een seriemoordenaar is, voelt ze zich verbonden met de slachtoffers. Ze vraagt hulp aan forensisch psycholoog Thomas Shaeffer (James D’Arcy) om inzicht te krijgen in haar zaken en haar onderzoek naar haar stiefvader. Hij bijt zich ook vast in die zaken, maar dan door nieuwsgierigheid naar de dader, wat een gewaagde onderneming blijkt te zijn.

In de eerste aflevering wordt er een lichaam van een vrouw gevonden waarvan de armen in een gekruiste positie zijn geplaatst. Catherine denkt de moord gepleegd is door een seriemoordenaar en samen met Thomas ontdekt ze het hol van de moordenaar waar het tijdens een reddingspoging vreselijk mis gaat.

Those Who Kill is vanaf maandag 13 oktober tot vrijdag 17 oktober te zien om 20:30 op RTL8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven