web analytics

The Mallorca Files seizoen 2 bij BBC First

THe Mallorca FilesVanaf zaterdag 5 augustus is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse serie The Mallorca Files te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In dit tweede seizoen onderzoeken de erg van elkaar verschillende recherche duo bestaande uit de Britse Miranda (Elen Rhys) en de Duitse Max (Julian Looman), weer verschillende misdaden op het zonnige Spaanse eiland Mallorca.

In de eerste aflevering moeten ze de moord oplossen van de wereldberoemde tenor José Castana waar bijna geen motief voor te vinden is. Ook ontmoeten we twee nieuwe forensische agenten: de morbide Roberto (Alex Hafner) en de vrolijke Luisa (Nansi Nsue). In de tweede aflevering is de lokale playboy Diego Gris verdwenen na zijn date met archeoloog Maria en moeten Miranda en Max op onderzoek uit en komen ze terecht in de geschiedenis van een dorp waar de Spaanse Burgeroorlog nog zijn effecten heeft.

In de andere afleveringen onderzoeken ze de dood van een Britse culinair recensent als die valt van een balkon van een restaurant, moeten ze een voetballer beschermen als hij een transfer wil maken naar de Bundesliga, moeten ze een Britse vogelspotter opsporen die al twee dagen verdwenen is en onderzoeken ze creditcardfraude bij toeristen.

Het tweede seizoen van The Mallorca Files is vanaf 5 augustus elke zaterdag om 18:00 en 19:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven