web analytics

Britse thriller The Capture bij Canvas en NPO2

Vanaf maandag 7 augustus is bij NPO2 de Britse thriller The Capture te zien. Dit eerste seizoen telt acht afleveringen. Vanaf zaterdag 2 september is de serie vier weken lang bij Canvas te zien.

Korporaal Shaun Emery (Callum Turner) is net vrijgesproken van een oorlogsmisdaad in Afghanistan. Hij viert zijn overwinning in de stad als zijn advocaat Hannah Roberts (Laura Haddock) plotseling weggaat. Ineens duiken er beelden op waarin Shaun wordt beschuldigd van haar ontvoering en moord. Inspecteur Rachel Carey (Holliday Grainger) onderzoekt de zaak, Shaun ontkent alles en zegt dat de beelden zijn gemanipuleerd. Rachel twijfelt aan het bewijs, maar weet ook niet of ze Shaun wel kan vertrouwen. Als Shaun weer vrij komt schakelt hij zijn eigen hulptroepen in en weet hij wel heel handig te zijn in het ontwijken van beveiligingscamera’s, wat bij Rachel opnieuw twijfels oproept, maar al snel ontdekt ze een samenzwering.

The Capture is vanaf maandag 7 augustus dagelijks te zien om 20:25 bij NPO2. Vanaf 2 september is deze serie elke zaterdag om 20:40 en 21:30 te zien bij Canvas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven