web analytics

Suspects seizoen 2 bij Videoland

SuspectsVanaf donderdag 5 april is bij Videoland het tweede seizoen te zien van de Nederlandse misdaadserie Suspects. Dit seizoen telt vijf afleveringen.

Ook dit seizoen volgen we de kern van het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Susan (Carly Wijs) is de teamleider die keiharde beslissingen kan nemen als het nodig is. Daan (Jeroen Spitzenberger) is de ervaren rechercheur die bedreven is in het ondervragen van verdachten. Liv (Britte Lagcher) is een agent in hart en nieren met een oog voor details.

In de eerste twee afleveringen staat een moord met sadistische motieven centraal. In de derde aflevering gaat het over de verdwijning van een militair met posttraumatische stressstoornis. En in de laatste twee afleveringen gaat het over het oprollen van een pedofielennetwerk.

In de eerste twee afleveringen spelen Roeland Fernhout, Gaite Jansen en Loes Haverkort een gastrol. In de derde aflevering zijn dat Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Katja Herbers en Kay Greidanus en in de vierde en vijfde aflevering zijn dat Reinout Bussemaker, Waldemar Torenstra en Carine Crutzen.

Het tweede seizoen van Suspects is vanaf donderdag 5 april te zien bij Videoland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven