web analytics

Oostenrijkse thriller Totenfrau bij Netflix

TotenfrauOp donderdag 5 januari is bij Netflix de Oostenrijkse thrillerserie Totenfrau te zien. De serie telt zes afleveringen en is gebaseerd op het boek Wraakgodin van Bernhard Aichner.

Brünhilde Blum (Anna Maria Mühe) werkt als begrafenisondernemer in een skigebied in de buurt van Innsbruck. Ze had een moeilijke jeugd, maar leidt nu een gelukkig gezinsleven met haar man Mark (Maximilian Kraus) en hun twee kinderen Tim (Lilian Rosskopf) en Nela (Emilia Pieske), ook de vader van Mark, Karl Thaler (Hans Uwe Bauer) woont bij hen in. Mark werkt voor de politie in Innsbruck waar hij tijdens zijn politiewerk de Syrische asielzoeker Reza Shadid (Yousef Sweid) ontmoette en in huis nam. Nu is Reza de assistent van Blum bij haar werk.

Maar aan het familiegeluk komt een einde als Mark, voor de ogen van Blum, wordt aangereden op zijn motor en overlijdt later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. De aanrijder is doorgereden en de politie kan hem of haar niet vinden. Als ze erachter komt dat het ongeval een regelrechte moord was, zint ze op wraak. In haar zoektocht naar de moordenaar komt ze achter een vreselijk geheim en wordt ze zelf ook steeds meer in het nauw gedreven en zal ze haar eigen verleden onder ogen moeten komen.

Totenfrau is vanaf donderdag 5 januari te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven