web analytics

Superman & Lois seizoen 3 wekelijks bij HBO Max

Vanaf donderdag 16 maart is bij HBO Max wekelijks het derde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois te zien. Dit seizoen telt vijftien afleveringen.

In het derde seizoen keert Clark Kent (Tyler Hoechlin) na het redden van de planeet weer terug naar zijn normale leven, waarbij hij samen met Lois (Elizabeth Tulloch) en Chrissy (Sofia Hasmik) werkt bij de Smallville Gazette. Zijn kinderen, Jordan (Alex Garfin) ontdekt wat het is om een superheld te zijn en Jonathan (Michael Bishop) zoekt zijn doel in het leven naast het footballveld.

Lana (Emmanuelle Chriqui) stort zich helemaal op haar baan als burgemeester, al komt dat ook als een uitvlucht van haar scheiding met Kyle (Erik Valdez), maar ze doen hun best om goede ouders te zijn.

John Henry Irons (Wolé Parks) en zijn dochter Natalie (Tayler Buck) hebben het lastig om zich aan te passen. John werkt nu met Samuel Lane (Dylan Walsh) bij Defensie, maar wil wel dat Natalie een normaal leven kan leiden. Lois onderzoekt ondertussen Bruno Mannheim (Chad L.Coleman) die verantwoordelijk is voor de dood van John van deze wereld.

Superman & Lois is vanaf 16 maart elke donderdag te zien bij HBO Max


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven