web analytics

Duitse serie Para We Are King seizoen 2 bij HBO Max

Vanaf maandag 17 april is bij HBO Max het tweede seizoen van de Duitse tienerserie Para – We Are King te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Dit seizoen staat bol van de legendarische feesten, geheimen en moeilijke beslissingen voor de vier vriendinnen Hajra (Soma Pysall), Rasaq (Roxana Samadi), Fanta (Jobel Mokonzi) en Jazz (Jeanne Goursaud) om hun droom voor een beter leven dichterbij te brengen in het Berlijnse stadsdeel Wedding.

De gebeurtenissen volgen direct op de gebeurtenissen van het vorige seizoen: Hajra heeft een taakstraf moeten uitvoeren en probeert nu haar leven weer op de rails te krijgen. Fanta en Rasaq willen snel geld verdienen en op eigen benen staan. En Jazz heeft haar droom van een grote danscarrière nog niet opgegeven. Maar de zaken zijn niet zo harmonieus als ze op het eerste gezicht lijken. Het verlangen om eindelijk Para te doen – het liefst samen als viertal natuurlijk – is meer aanwezig dan ooit. Wanneer Hajra de kans krijgt om in een bar te werken, doet zich een onverwachte kans voor om dit doel opnieuw dichterbij te brengen.

Para – We Are King is vanaf maandag 17 april te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven