web analytics

The Walking Dead seizoen 8 bij Fox

The Walking DeadVanaf maandag 23 oktober is bij Fox het eerste deel van het achtste seizoen van The Walking Dead te zien bij Fox. Dit deel telt acht afleveringen.

Vorig jaar kwamen Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn groep oog in oog te staan met hun dodelijkste uitdaging tot nu toe. In Alexandria waren ze niet meer op hun hoede, tot Negan (Jeffrey Dean Morgan) en de Saviors kwamen. Rick adviseerde de groep om eerst volgens de regels van Negan te spelen, maar er viel Negan niet te praten, dus werden er verbonden gesloten met Hilltop en Kingdom en nu hebben ze genoeg krachten om de Saviors tegen te gaan.

In het achtste seizoen komt er een grote oorlog tegen Negan, maar de Saviors zijn met meer en hebben betere wapens. De groep van Rick vecht voor een betere toekomst, ze moeten vechten voor hun vrijheid zodat ze kunnen leven. Rick geeft leiding aan de groep van Alexandrian, Maggie (Lauren Cohan) doet dat bij Hilltop en King Ezekiel (Khary Payton) van the Kingdom en het lijkt er dus op dat het tijdperk van Negan ten einde komt.

Het achtste seizoen van The Walking Dead is vanaf 23 oktober elke maandag om 22:00 te zien bij Fox.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven