web analytics

Shadow and Bone seizoen 2 bij Netflix

Shadow & BoneOp donderdag 16 maart is bij Netfix het tweede seizoen van de Amerikaanse fantasyserie Shadow and Bone te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Alina Starkov (Jessie Mei Li) is op de vlucht. Een baken van hoop voor sommigen en een verdachte verrader voor anderen, ze is vastbesloten om de Shadow Fold ten val te brengen en Ravka te redden van de ondergang. Maar generaal Kirigan (Ben Barnes) is teruggekeerd om af te maken waar hij aan begonnen is. Gesteund door een angstaanjagend nieuw leger van schijnbaar onverwoestbare schaduwmonsters en angstaanjagende nieuwe rekruten van de Grisha, is Kirigan gevaarlijker dan ooit. Om een kans te maken tegen hem, verzamelen Alina en Mal (Archie Renaux) hun eigen machtige nieuwe bondgenoten en beginnen aan een continentale reis om twee mythische wezens te vinden die haar krachten zullen versterken.

In Ketterdam moeten de Crows nieuwe allianties smeden terwijl ze vechten tegen oude rivalen en nog oudere wrok die niet alleen hun plaats in de Barrel bedreigen, maar ook hun eigen leven. Wanneer een kans op een dodelijke overval hun kant op komt, komen de Kraaien opnieuw op ramkoers te liggen met de legendarische Sun Summoner.

Nieuw dit seizoen zijn onder andere Nikolai Lantsov/Sturmhond (Patrick Gibson) met de Heartrenders Tamar Kir-Bataar (Anna Leong Brophy) en Tolya Yul-Bataar (Lewis Tan) en de nieuwe Crow-lid Wylan (Jack Wolfe).

Het tweede seizoen van Shadow and Bone is vanaf donderdag 16 maart te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven