web analytics

Star Wars-serie Andor bij Disney+

AndorOp woensdag 21 september is bij Disney+ wekelijks de Star-Wars serie Andor te zien. Dit seizoen telt twaalf afleveringen. Een tweede seizoen is al aangekondigd.

De serie speelt zich vier jaar af voor de film Rogue One, waar Andor ook in voorkomt, en dus zo’n vijf jaar voor de eerste Star Wars-film A New Hope en tegelijk met de animatiefilm Star Wars: Rebels. De hoofdrol is voor Cassian Andor (Diego Luna) die nog niet de rebellenleider is die we kennen uit Rogue One en we zien dus zijn transformatie naar die persoon.

Verder zien we in de serie de rebellenleider Saw Gerrera (Forest Whitaker) maar ook Luthen Rael (Stellan Skarsgård) en Bix Caleen (Adria Arjona) die het op moeten nemen tegen Syril Karn (Kyle Soller) en Dedra Meero (Denise Gough) die aan de kant van het Keizerrijk staan. Fans verheugen zich ook op de jonge Mon Mothma (Genevieve O’Reilly), de senator die voor het eerst te zien was in Return of the Jedi. In de serie zien we het Keizerrijk op zijn hoogtepunt terwijl de rebellen bezig zijn om meer mensen aan hun kant te krijgen.

De eerste drie afleveringen van Andor zijn vanaf woensdag 21 september te zien bij Disney+. Daarna is tot 23 november elke woensdag een nieuwe aflevering te zien,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven