web analytics

seizoen 2 van misdaadserie Snabba Cash bij Netflix

Snabba CashOp donderdag 22 september is bij Netflix het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Snabba Cash te zien.

Een jaar is voorbij sinds het eerste seizoen en Leya (Evin Ahmad) is nu één van de grootste sterren in de startup-scene. Een beursgang vaan haar bedrijf Target Coach staat op de planning en Leya lijkt succesvoller dan ooit, maar wordt tegelijk ook geplaagd door herinneringen aan Salim.

Jamal (Ardalan Esmaili) is de pas gescheiden operatiemanager op de oude school van Leya. Hij doet er alles aan om zijn leerlingen betere kansen te geven in het leven, maar de schooldirectie is vooral bezig om te bezuinigen.

In de straat is het gewelddadiger geworden. Ravy (Dada Fungula Bozela) staat met zijn rug tegen de muur als de politie de druk opvoert door nieuwe methodes en hij ook te maken krijgt met Zaki (Adam Kais), een nieuwe concurrent. De markt voor drugs is groter dan ooit en de kartels zijn klaar om die drugs te leveren, maar de bendes hebben een tekort aan jonge dealers.

Tegen haar wil wordt Leya herinnerd aan haar voormalige connectie met de onderwereld en zal ze de paden opnieuw kruisen met Ravy, Nala (Ayaan Ahmed) en Osman (Khalil Ghazal) in de jacht op snel geld.

Het tweede seizoen van Snabba Cash is vanaf donderdag 22 september te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven