web analytics

Spaanse serie I don’t like driving bij HBO Max

I don't like drivingVanaf vrijdag 13 januari is bij HBO Max de Spaanse serie I don’t like driving (Spaanse titel: No Me Gusta Conducir) te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie staat Pablo (Juan Diego Botto) centraal, een 40-jarige universiteitsprofessor die wat humeurig is met sterke principes. Hij ondergaat wat veranderingen nu hij gescheiden is en zijn vader net is overleden. Hij wil zijn vader dicht bij hem houden door zijn oude Peugeot te gebruiken om van punt a naar punt bij te gaan, maar er is een probleem: hij heeft geen rijbewijs. Dus staat hij op zijn veertigste voor de grootste uitdaging van zijn leven: een rijbewijs halen.

Hij neemt rijlessen bij de rijschool van Lorenzo (David Lorente) die Pablo altijd bereid is om te helpen. Het is een feest van herkenning voor iedereen met een rijbewijs, de tips, gesprekken en situaties die alleen maar plaats kunnen vinden tijdens een rijles. Pablo ontmoet ook een van zijn studenten, Yolanda (Lucíá Caraballo) waar hij al snel een vriendschap mee sluit die verder gaat dan de leraar-leerlingrelatie. Yolanda is optimistisch en heeft een aanstekelijke energie, vreugde en woordenschat waarmee ze zich onderscheidt van andere jongeren van haar leeftijd.

I don’t like driving is vanaf vrijdag 13 januari te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven