web analytics

Silent Witness seizoen 22 bij NPO2

Silent WitnessVanaf zaterdag 10 april is bij NPO2 het tweeëntwintigste seizoen van de Britse serie Silent Witness te zien. De serie telt vijf afleveringen.

Nikki (Emilia Fox) en haar team onderzoeken de moord op Rico Abbey die transgender blijkt te zijn. Als er ook een noodoproep is gekomen bij de hulplijn van transgenders lijkt het er op dat het motief in die hoek moet worden gezocht. Dan verdwijnt er nog iemand en een ander wordt met een mes aangevallen, dus moet de dader snel gevonden worden.

In de tweede aflevering komt een jongen van vijftien om bij een explosie in een methlab. Dit zorgt er voor dat een schooldirecteur vastbesloten is om het drugsprobleem in zijn wijk op te lossen, maar al snel treft het noodlot ook zijn eigen familie.

In de derde aflevering wordt er in Brighton een arm gevonden op de vuilnisbelt. Het team zoekt naar de rest van het lijk en naar een mogelijke dader. De tatoeages op de arm kunnen een belangrijke aanwijzing zijn. Maar als er meer lichaamsdelen worden gevonden maakt dat de zaak alleen maar ingewikkelder.

In de vierde aflevering denkt Jack (David Caves) terug aan zijn eigen verleden als er een basisschooljuf wordt vermoord. De man van het slachtoffer lijkt meer te weten, maar hij verdwijnt plotseling. Het onderzoek leidt naar een connectie met Ierland en de Ira.

In aflevering vijf wordt Nikki beschuldigd van een cruciale fout in de zaak van een overleden politieman. Ze weiger dat te accepteren en Thomas (Richard Lintern) besluit de sectie over te doen om uitsluitsel te krijgen. Het team onderzoekt de zaak van een jonge Indiase wetenschapper die dood werd gevonden in een kanaal.

Seizoen 22 van Silent Witness is vanaf 10 april elke zaterdag om 22:20 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven