web analytics

Silent Witness seizoen 25 bij BBC First

Silent WitnessVanaf vrijdag 3 juni is bij BBC First het vijfentwintigste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen. In juli 2023 is dit seizoen te zien bij NPO1.

In Liverpool heeft Sam Ryan (Amanda Burton) haar nieuwe bedrijf gestart en valk daarna is er een schietpartij op de minister van Volksgezondheid. Sam vraagt het Lyell team om te helpen met het onderzoek. Nikki (Emilia Fox) heeft haar twijfels of ze Sam wel kan vertrouwen, maar al snel komen ze terecht in een wereld van bedrog, intriges en verraad.

Wanneer de geloofwaardigheid van het DNA in twijfel wordt getrokken komt alles wat het Lyell dierbaar is in gevaar. Niemand weet meer wie er te vertrouwen is en het onderzoek brengt ze in gevaarlijke situaties, terwijl ze vechten om de waarheid te achterhalen en te beschermen waarvan ze houden. Het dringt al snel door dat de zaak blijvende consequenties zal hebben voor Nikki en haar werk.

Het vijfentwintigste seizoen van Silent Witness is vanaf 3 juni 2023 elke vrijdag om 21:00 een 22:20 te zien bij BBC First.

Dit seizoen is vanaf zondag 16 juli 2023 dagelijks tot 21 juli te zien om 22:50 bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven