web analytics

HBO-serie The Nevers bij Ziggo

The NeversVanaf maandag 12 april is bij Ziggo de HBO-serie The Nevers te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen die in twee delen wordt uitgezonden. Eerst zes afleveringen en daarna nog vier.

De serie speelt zich in in 1899 als een groep vrouwen door een zonsverduistering drie jaar eerder verschillende bovennatuurlijke gave hebben gekregen. In die drie jaar zijn de vrouwen als uitschot behandeld en buiten de maatschappij gezet. Vele hebben een veilige haven gevonden in een weeshuis dat onder leiding staat van Amalia True (Laura Donnelly), een vechtster die het talent heeft om flarden van de toekomst te zien. Bij haar aangesloten zijn Harriet (Kiran Sonia Sawar) die voorwerpen in glas kan veranderen, Myrtle (Viola Prettejohn) is ineens meertalig, Primose (Anne Devlin) is een enorm grote tien jarige, Annie (Rochelle Neil) kan vuurballen maken met haar handen en Penance Adair (Ann Skelly) doet uitvindingen die uit de toekomst komen.

Amalia en Penance zijn in een strijd met de heersende macht, in de rechtszaal tegen de publieke opinie, tegen Lord Massen (Pip Torrens) die vindt dat deze krachten er voor zorgt dat vrouwen ambitie hebben gekregen, iets wat niet hoort. En dan is er ook nog Maladie (Amy Manson) die vrouwen met krachten vermoord. De enige in de elite die hun wel steunt is Lavinia Bidlow (Olivia Williams), ze helpt het weeshuis en is ook tegen het feit dat haar broer Augie (Tom Riley) zich ophoud met Hugo Swann (James Norton) die vooral bezig is met afpersing.

The Nevers is vanaf 12 april elke maandag te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven