web analytics

Silent Witness seizoen 27 bij BBC First

Silent Witness

Vanaf vrijdag 8 maart is bij BBC First het zevenentwintigste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In dit seizoen helpen patholoog Dr. Nikki Alexander (Emilia Fox), forensisch expert Jack Hodgson (David Caves) en hun team de politie met verschillende zaken. Een lichaam in een afgelegen kerk doet vermoeden dat een seriemoordenaar na twintig jaar weer opduikt. Is niemand veilig op een campus van de universiteit, wordt er een gemummificeerd lichaam gevonden net als verschillende lijken in een massagraf onder een treinstation. Ook wordt de Lyell geinfiltreerd.

Terwijl het team hun expertise gebruikt om de waarheid te achterhalen, worden ze tot het uiterste getest. Gabriel (Aki Omoshaybi) vraagt op onverwachte wijze advies aan Jack en laat zijn waakzaamheid op het werk verslappen met verwoestende gevolgen. Velvy (Alastair Michael) probeert het juiste te doen voor zijn familie, maar ten koste van zichzelf. Cara (Rhiannon May) navigeert door het Londense studentenleven en maakt onderweg vrienden en vijanden. Ze maakt indruk op Jack wanneer ze stage gaat lopen in het Lyell en wordt gedwongen om in te grijpen wanneer ze een schokkende ontdekking doet over Velvy. Nikki en Jack krijgen te maken met een van de moeilijkste zaken uit hun carrière en hun relatie wordt sterker dan ooit.

Het zevenentwintigste seizoen van Silent Witness is vanaf 8 maart elke vrijdag met een dubbelaflevering om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven