web analytics

Outlander seizoen 7 bij Ziggo Movies & Series

OutlanderVanaf maandag 19 juni is bij Ziggo Movies & Series het zevende seizoen van de Amerikaanse serie Outlander te zien. Dit seizoen telt zestien afleveringen, acht afleveringen deze zomer en de andere acht in 2024 en een achtste en laatste seizoen is al aangekondigd.

Dit seizoen gaat verder waar het zesde seizoen is gebleven: Jamie (Sam Heughan) en Young Ian (John Bell) doen hun best om Claire (Caitríona Balfe) te redden voordat ze wordt berecht en onterecht wordt veroordeeld op de moord van Malva. Hun missie wordt moeilijk gemaakt door de politieke ontwikkelingen: De Amerikaanse revolutie is namelijk aangebroken. Jamie, Claire en hun familie krijgen te maken met de geboorte van een onafhankelijk land terwijl legers ten strijde trekken en Britse instellingen afbrokkelen.

Het land van de Frasers verandert en zij moeten mee veranderen en om te beschermen wat ze hebben opgebouwd moeten ze omgaan met de gevaren van de naderende oorlog. Ze leren dat je soms iets moet achter laten om te verdedigen waarvan je houdt en als ze in het hart van de onafhankelijkheidsstrijd terecht komen worden Jamie, Claire, Brianna (Sophie Skelton) en Roger (Richard Rankin) geconfronteerd met onmogelijke beslissingen die hun familie uit elkaar kan drijven.

Het zevende seizoen van Outlander is vanaf 18 juni elke maandag te zien bij Ziggo Movies & Series

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven