één hervat eerste seizoen Outlander

OutlanderVanaf vier september hervat de Belgische zender één het eerste seizoen van Outlander. Dit tweede deel van het eerste seizoen telt acht afleveringen.

In de eerste helft zagen we hoe Claire Randall (Caitriona Balfe) terugging in de tijd van 1945, naar 1743. In het Schotland van toen ontmoette ze de Schotse strijder Jamie Frasier (Sam Heughan) en de moordlustige Black Jack Randall (Tobias Menzies) die een dubbelganger is van haar man in 1945: Frank. In het eerste deel zagen we ook dat Claire met Jamie trouwde.

In het tweede deel zien we dat Jamie Claire weet te redden uit de handen van Jack Randall. Ondertussen probeert Laoghaire (Nell Hudson) weer aandacht te krijgen van Jamie en ze bied zichzelf aan als zijn vrouw. Er zullen een hoop problemen op stapel staan dit seizoen. Zo wordt Geillis (Lotte Verbeek) gearresteerd wegens hekserij, krijgt Claire eindelijk de kans om terug te keren naar haar eigen tijd en ontmoeten we de zus van Jamie: Jenny (Laura Donnelly), die in het geheim zwanger is.

Outlander wordt vanaf 4 september elke vrijdag uitgezonden om 22:05 op één.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *