web analytics

Black Mirror seizoen 6 bij Netflix

Black MirrorOp donderdag 15 juni verschijnt bij Netflix het zesde seizoen van de satirische serie Black Mirror. Dit seizoen telt vijf afleveringen.

Dit seizoen kunnen we weer het onverwachte verwachten waarin elke aflevering weer een totaal ander verhaal is. De eerste aflevering heet Joan is Awful en gaat over een gewone vrouw die ontdekt dat een wereldwijde streamingdienst een tv-serie over haar leven heeft gemaakt met Hollywoodster Salma Hayek in de hoofdrol.

De tweede aflevering is Loch Henry waar een jong stel naar een Schots slaapstadje reizen voor een natuurdocumentaire maar al snel wordt hun interesse gewekt door een lokaal verhaal uit het verleden. De derde aflevering heet Beyond the Sea en speelt zich af in een alternatief 1969 waarin twee mannen op een missie worstelen met de gevolgen van een tragedie.

De vierde aflevering heet Mazey Day en gaat over een tienerster die wordt achtervolgd door de paparazzi terwijl ze ook moet omgaan met de gevolgen van een ongeluk. De vijfde aflevering heet Demon 79 en speelt zich af in Noord Engeland in 1979 waar een verkoopassistente verschrikkelijke dingen moet doen om een ramp te voorkomen.

Het zesde seizoen van Black Mirror is vanaf donderdag 15 juni te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven