web analytics

Detective Granite Harbour bij BBC First

Vanaf maandag 19 juni is bij BBC First de Britse politieserie Granite Harbour te zien. De serie telt drie afleveringen.

In de serie volgen we korporaal Davis Lindo (Romario Simpson) die in Aberdeen aankomt als nieuwe rekruut bij Police Scotland. Hij heeft zijn laatste tour bij de Royal Military Police voltooid en droomt ervan detective te worden bij New Scotland Yard. Hij wordt echter opgeleid tot rechercheur in het noordoosten van Schotland, waar hij zich snel moet aanpassen aan zijn nieuwe leven in de stad, een wereld ver weg van alles wat hij tot nu toe heeft gekend.

David vindt een bondgenoot in zijn mentor, DCI Lara ‘Bart’ Bartlett (Hannah Donaldson), een vlijmscherpe, streetwise Aberdeense die gewend is alleen te werken. Samen moet deze onwaarschijnlijke samenwerking de woelige wateren van hun eerste zaak navigeren: de moord op een van Aberdeens meest herkenbare gezichten uit de olie-industrie. Plotseling bevinden Lindo en Bartlett zich in een bedrijfsstrijd tussen oude en nieuwe energie.

Het geruchtmakende sterfgeval doet de stad opschrikken en leidt tot een moordonderzoek met banden in het verleden. Rechercheur in opleiding Davis Lindo wordt in het diepe gegooid en moet zich een weg banen door een stad en een korps die hem volkomen vreemd zijn.

Granite Harbour is vanaf 19 juni elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven