web analytics

Misdaadserie Bodies bij Netflix

Op donderdag 19 oktober is bij Netflix de miniserie Bodies te zien. De serie is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Si Spencer en heeft acht afleveringen.

In de serie zien we hoe vier verschillende detectives in vier verschillende jaren dezelfde moord onderzoeken in het Londense East End.

In 2023 onderzoekt detective Hasan (Amaka Okafor) de moord op een man die in zijn oog lijkt te zijn geschoten, maar een dokter vertelt haar dat er niets van deze man in een database te vinden is, geen DNA-match. Geen kogelhulsen op het plaats delict en de kogel lijkt het lichaam ook niet te hebben verlaten. Dan ontdekt ze dat detective Hillinghead (Kyle Soller) dezelfde moord heeft onderzocht in 1890 terwijl detective Whiteman (Jacob Fortune-Lloyd) in 1941 deze moord onderzocht. Maar ook in 2053 zal detective Maplewood (Shira Haas)deze moord onderzoeken.

Door de tijd heen ontdekken de detectives al snel dat hun onderrzoek met elkaar te maken heeft en dat een politicus, Elias Mannix (Stephen Graham) centraal staat in het onderzoek. Heeft hij iets met de moord te maken of is er iets sinisters aan de hand? Om het mysterie te ontrafelen moeten de detectives zien samen te werken en een zaak van 150 jaar oplossen.

Bodies is vanaf donderdag 19 oktober te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven