web analytics

Britse detective The Tower seizoen 2 bij HBO Max

The TowerVanaf zondag 20 augustus is bij HBO Max het tweede seizoen van de Britse misdaadserie The Tower te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen en een derde seizoen is aangekondigd.

Dit seizoen begint met de terugkeer van Lizzie (Tahirah Sharif) naar Farlow Station, haar baas en ex Kieran Shaw (Emmett J Scanlan) laat haar samenwerken met ArifJohar (Michael Karim). Hun eerste melding is die van huiselijk geweld. Mark Brannon (Charley Palmer Rothwell) wordt verdacht van het mishandelen van zijn vriendin Georgina Teel (Rosa Coduri) en het terroriseren van hun jonge dochter Skye.

Lizzie weet Georgina te overtuigen om de waarheid te vertellen wat Mark haar heeft aangedaan wat leidt tot een arrestatie. Als de zaak naar de rechter gaat loopt de getuigenis niet volgens plan wat zorgt voor dat de zaak op het randje zal belanden.

Ondertussen zit Sarah Collins (Gemma Whelan) bij moordzaken waar haar nieuwe baas Jim Fedden (Stuart McQuarrie) haar niet hartelijk welkom heet. Hij vraagt haar om de zaak van de vermiste scholier Tania Mills, die verdween op de dag van de begrafenis van Prinses Diana te heropenen. De zaak lijkt onmogelijk, maar ze zet zich er helemaal voorheen en ontdekt wat aanwijzingen die in 1997 over het hoofd zijn gezien én wat er voor zorgt dat haar pad weer kruist met Lizzie.

Het tweede seizoen van The Tower is vanaf zondag 20 augustus te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven