Komische serie Turner & Hooch bij Disney+

Turner & HoochVanaf woensdag 21 juli is bij Disney+ de Amerikaanse serie Turner & Hooch te zien. De serie telt twaalf afleveringen.

In de serie zien we dat agent Scott Tuner (Josh Peck) van zijn vader de hond Hooch erft, iets waar hij niet op zit te wachten, want het lijkt er op of de hond er op uit is om zijn appartement te vernielen en zijn baan op spel te zetten. Hij werkt samen met Jessica Baxter (Carra Patterson), een moedige en slimme partner en Xavier Wilson (Brandon Jay McLaren), een oud-marinier die nu agent is. Zijn baas James Mendez (Anthony Ruivivar) is stiekem wel erg gecharmeerd van Hooch.

Scott doet er dan ook alles aan om Hooch weg te werken, die bij iedereen zich weet te gedragen behalve bij Scott. Zo is zijn zus Laura (Lyndsy Fonseca) en haar zoon Matthew Garland (Jeremy Maguire) helemaal gek op hem. Als er een getuige wordt ontvoerd blijkt Hooch die hij nooit wilde hebben de enige die hem kan redden en dan blijkt de dood van zijn vader toch geen ongeluk te zijn. Ook zien we Erica Mounier (Vanessa Lengies), de hondentrainer van de politie en Brooke (Becca Tobin), de ex van Scott.

Turner & Hooch is vanaf 21 juli elke woensdag te zien bij Disney+

Lees ook:

Redactie