web analytics

Familiedramaserie Swanenburg bij NPO1

SwanenburgVanaf maandag 19 juli is bij NPO1 van maandag tot donderdag de Nederlandse familiedrama Swanenburg te zien. De serie telt twintig afleveringen.

In de serie Swanenburg draait het om de rijke familie Praal. Het is de familie alleen maar voor de wind gegaan en zoals in elke familie hebben ze te maken met de gebruikelijke ups-and-downs, maar hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit is nooit weggeweest. Tot er gevaarlijk spel gespeeld wordt en hoe ver ga je dan voor familie als ze jou hebben verraden.

Als pater familias Jack Praal (Aus Greidanus sr.) wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk (Jan-Paul Buijs) in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, wordt de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad. De familie Praal bestaat uit vader Jack Praal, moeder Caroline Praal (Tine Joustra), oudste zoon Benno Praal (Frederik Brom), dochter Iris Praal (Sanne Langelaar), zoon Dirk Praal en jongste dochter Eva Praal (Ella-June Henrard).

Swanenburg is vanaf 19 juli van maandag tot donderdag rond 21:30 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven