web analytics

Komedieserie Shrinking bij Apple TV+

Vanaf vrijdag 27 januari is bij Apple TV+ de Amerikaanse komedieserie Shrinking te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie zien we dat psycholoog James Laird (Jason Segel) in een neerwaartse spiraal zit met slaappillen en alcohol. Zijn buurvrouw Liz (Christa Miller) begint zich zorgen te maken over hem en zijn dochter Alice (Lukita Maxwell). James is nu een jaar weduwnaar en zit helemaal vast net als zijn patiënten en hij besluit zijn therapie helemaal anders te doen. Hij zal niets meer filteren en dus zeggen wat hij denkt en heel erg eerlijk zijn.

Een van de patiënten is Sean (Luke Tennie), een oorlogsveteraan met een posttraumatische stressstoornis die ineens therapie moet volgen in een sportschool waar ze mixed martial arts doen. De twee hebben veel aan elkaar en uiteindelijk zal Sean dan ook bij James gaan wonen. James zijn eigen mentor, Dr. Phil Rhodes (Harrison Ford) heeft zo zijn eigen problemen: hij is pas gediagnosticeerd met parkinson en dat zorgt er voor dat hij uit zijn comfortzone komt en nadenkt over zijn vrienden, zijn familie die hij niet vaak ziet en zijn nalatenschap.

Shrinking is vanaf 27 januari elke vrijdag te zien bij Apple TV+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven