web analytics

Geestenjagers-serie Lockwood & Co bij Netflix

Op vrijdag 27 januari is bij Netflix de Britse serie Lockwood & Co te zien. De serie telt acht afleveringen en is gebaseerd op boeken van Jonathan Stroud, met als eerste deel Lockwood & co – De schreeuwende wenteltrap.

De serie speelt zich af in een wereld die geplaagd wordt door geesten. In Londen gaan de meest getalenteerde tiener-geestenverjagers ’s nachts de straat op om de strijd aan te gaan met de dodelijke geesten. Ze worden op pad gestuurd door geestverjagingsbedrijven die geleid worden door volwassenen. Immers, alleen tieners kunnen de geesten zien en dus bestrijden. Er is één bedrijfje dat wordt geleid door twee jongens en een meisje: Lockwood & Co.

Lucy (Ruby Stokes) heeft een talent om te luisteren en vlucht naar Londen nadat ze vals is beschuldigd voor de dood van haar collega’s. In Londen komt ze terecht bij Lockwood & Co, dat wordt geleid door Anthony Lockwood (Cameron Chapman), die gepassioneerd en rebels is, maar zich stoer voordoet om zijn kwetsbaarheid te maskeren dat komt van zijn traumatische verleden. Het derde lid van Lockwood & Co is George Karim (Ali Hadji-Heshmati) die vooral de archieven induikt op zoek naar informatie en is erg op zichzelf.

Het trio moet het vaak opnemen tegen hèt bureau van het land: Fittes. Quill Kipps (Jack Bandeira) is de arrogante teamleider en is de grote rivaal van Anthony. Aan het hoofd van het bedrijf staat Penelope (Morven Christie) die het bedrijf van haar moeder heeft overgenomen en ze wil er alles aan doen om er voor te zorgen dat haar bedrijf op de eerste plek blijft staan Alleen Lockwood & Co staan op het punt om een mysterie te onthullen dat de wereld kan veranderen.

Lockwood & Co is vanaf vrijdag 27 januari te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven