web analytics

Industry seizoen 2 bij HBO Max

IndustryVanaf dinsdag 2 augustus is bij HBO Max het tweede seizoen van de Amerikaans-Britse serie Industry te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In de serie volgen we een groep jonge bankiers als ze hun identiteit ontwikkelen in een snelle wereld waar seks en drugs een grote rol spelen. In het tweede seizoen gaat het goed met de markt en moet iedereen van de bank Pierpoint & Co weer op de werkvloer verschijnen. Een nieuw Amerikaans management zorgt er voor dat er nog meer olie op het vuur komt. Harper (Myha’la Herrold), Yasmin (Marisa Abela) en Robert (Harry Lawtey) moeten hun best doen om nieuwe verbintenissen aan te gaan binnen en buiten het kantoor om elke kans aan te grijpen.

Harper en Yasmin komen elkaar voor het eerst weer tegen na een jaar thuiswerken en het lijkt tussen de voormalige vriendinnen niet helemaal goed te gaan. De oudere Eric Tao (Ken Leung) denkt er juist over na dat hij bezig is aan de herfst van zijn carrière bij de bank. Yasmin krijgt een nieuwe mentor in de vorm van Celeste Pacquet (Kartine De Candole) en gaat zich bezig houden met privévermogen.

Het tweede seizoen van Industry is vanaf 2 augustus te zien bij HBO Max

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven