web analytics

Ierse thriller Smother seizoen 2 bij BBC First

SmotherVanaf zondag 31 juli is bij BBC First het tweede seizoen van de Ierse thriller Smother te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Val Ahern (Dervla Kirwan) denkt dat ze veilig is, iemand anders heeft de schuld op zich genomen voor de moord op haar man Denis. Maar dan staat haar wereld op zijn kop als vreemdeling Finn (Dean Fagan) voor de deur staat. Hij blijkt een geheime zoon van Denis te zijn en dat is nogal een verrassing voor de familie. Finn groeide op in een pleeggezin en wil nu zijn familie leren kennen, maar dat komt net op het moment dat de dochters van Val te grazen worden genomen en hun geheimen naar buiten worden gebracht.

De dochters van Val, Jenny (Niamh Walsh), Anna (Gemma-Leah Devereux) en Grace (Seána Kerlake) zijn afwachtend bij Finn, maar als ze hem accepteren in de familie zorgt dat voor frictie met hun moeder. Is Finn degene die het gezin uit elkaar doet vallen? En is dat zijn grote plan? Wie zit er achter de intimidatie van de familie en welke andere familiegeheimen heeft Val nog meer verborgen om de familie te beschermen?

Het tweede seizoen van Smother is vanaf 31 juli elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven