web analytics

Smother seizoen 3 bij BBC First

SmotherVanaf zondag 12 februari is bij BBC First het derde en laatste seizoen van de Ierse thriller Smother te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Val (Dervla Kirwan) probeert haar leven weer op de rails te krijgen door de tragische gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Ze is gebroken door de dood van haar jongste dochter Grace en is daardoor kwetsbaar en doelwit geworden van Dr. Paul McFarlan, een briljante en charismatische psycholoog. Hij jaagt haar op de kast, maakt haar afhankelijk van hem en ondermijnt haar gevoel van eigenwaarde. Haar dochters Jenny (Niamh Walsh) en Anna (Gemma-Leah Devereux) zijn geschokt door haar roekeloosheid en willen achter de waarheid komen van de dood van hun zus Grace.

Op de huwelijksdag van Paul en Val komt het verleden van Val weer om de hoek kijken als er schokkend nieuws over Grace naar buiten komt. Terwijl de familie vecht om door te dringen tot Val en de macht van Paul te verbreken ontdekken ze dat het duistere verleden van hun familie nog een laatste verwoestende klap voor elk van hen in petto heeft.

Het derde en laatste seizoen van Smother is vanaf 12 februari elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven