web analytics

Historische Spaanse serie La cocinera de Castamar bij Netflix

La cocinera de CastamarOp vrijdag 9 juli verschijnt bij Netflix de Spaanse serie La cocinera de Castamar. Het eerste seizoen telt twaalf afleveringen.

De serie speelt zich af in het Madrid van 1720 en gaat over Clara Belmonte (Michelle Jenner), een kokkin met straatvrees die een baan aanneemt in de keuken van de hertog van Castamar als ze op de vlucht is voor een pijnlijk verleden gekenmerkt door de dood van haar vader die van verraad wordt beschuldigd. Al snel wordt ze verliefd op de Hertog, Diego (Roberto Enríquez) een weduwnaar met een verwoestend verleden. De komst van Clara verandert zijn leven en beetje bij beetje beseffen ze dat de liefde wederzijds is.

Hun verschil in klasse is de grootste reden dat ze niet samen kunnen zijn, maar het is niet de enige reden. Diego zijn moeder Doña Mercedes (Fiorella Faltoyano) wil graag dat er kinderen komen en wilt dat hij trouwt met de nobele Amelia Castro (Maria Hervás). Hierbij krijgt ze hulp van Markies de Soto, Enrique de Arcono (Hugo Silva) die ook zijn eigen plan heeft om wraak te nemen op Diego.

La cocinera de Castamar is vanaf vrijdag 9 juli te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven