The White Lotus bij Ziggo

The White LotusOp maandag 12 juli is bij Ziggo on Demand de Amerikaanse komische serie The White Lotus te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie volgen we verschillende hotelgasten die een week vakantie vieren in een paradijselijk oord. Het resort The White Lotus wordt geleid door Armond (Murray Bartlett) die na een trauma in een neerwaartse spiraal terecht komt terwijl Belinda (Natasha Rothwell), de spa-manager zich in een emotionele achtbaan bevind door een lastige gast.

Op vakantie zijn de Mossbacher-familie bestaande uit Nicole (Connie Britton) die haar gezin als werknemers behandeld, haar man Mark (Steve Zahn) die last heeft van zijn gezondheid, hun tienerzoon Quinn (Fred Hechinger) die sociaal onhandig is en hun dochter Olivia (Sydney Sweeney) en haar vriendin Paula (Brittany O’Grady) die over iedereen een oordeel hebben.

Shane Patton (Jake Lacy) en zijn vrouw Rachel (Alexandra Daddario) zijn er op huwelijksreis, maar hoe meer ze elkaar leren kennen in een nieuwe omgeving hoe meer twijfels er komen en dan moet zijn bemoeizuchtige moeder Kitty (Molly Shannon) nog onverwachts langskomen. En dan is er ook nog Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge) een rijke, maar onstabiele vrouw die in de rouw is na de dood van haar moeder en naar het hotel komt voor de liefde en een massage.

The White Lotus is vanaf 12 juli elke maandag te zien bij Ziggo On Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Redactie