web analytics

High Desert bij Apple TV+

Vanaf woensdag 17 mei is bij Apple TV+ de Amerikaanse komische serie High Desert te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie volgen we Peggy (Patricia Arquette) die het niet makkelijk heeft. Ze is een kleine crimineel en voormalig verslaafde die werkt als barvrouw in Pioneertown. Na de dood van haar moeder Roslyn (Bernadette Peters) is ze volledig in de rouw. Haar broer Stewart (Keir O’Donnell) en zus Diane (Christina Taylor) proberen haar uit haar huis te laten zetten, haar man Denny (Matt Dillon) zit in de gevangenis en haar volwassen zoon praat niet meer met haar.

Maar ze besluit het roer om te gooien en wil een privédetective worden. Niemand gelooft dat ze dat kan, want ze heeft geen diploma, geld of de mentale gezondheid voor die baan. Ze gaat naar privédetective Bruce Harvey (Brad Garrett) wiens bedrijf het niet al te best doet, en ze brengt hem een zaak dat hem rijk kan maken. Zo onderzoekt ze of Guru Bob (Rupert Friend), een voormalig nieuwslezer die nu valse schilderijen van Picasso verkoopt nu wel of niet zijn vermiste vrouw heeft vermoord. Tot overmaat van ramp komt ook Denny vrij uit de gevangenis en wil dat Peggy mee doet met zijn illegale activiteiten.

High Desert is vanaf woensdag 17 mei te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven