web analytics

Politieserie Blue Lights bij NPO3 en BBC First

Vanaf zondag 14 mei is bij BBC First de Britse politieserie Blue Lights te zien. De serie telt zes afleveringen. Vanaf zaterdag 1 juni 2024 is de serie ook te zien bij NPO3

In Blue Lights zien we een aangrijpende en grappige kijk op het leven door de ogen van nieuwe politieagenten in Belfast, een gevaarlijke en politiek beladen stad. Grace (Siân Brooke) is moeder van een tienerzoon en heeft het besluit genomen haar stabiele baan als maatschappelijk werkster te verlaten om bij de politie van Noord-Ierland te gaan. Haar collega-beginnelingen zijn Annie (Katherine Devlin), die worstelt met het feit dat haar gekozen pad kan betekenen dat ze haar hele leven achter zich moet laten, en Tommy (Nathan Braniff), die wanhopig is om zich te bewijzen, ondanks het feit dat hij rampzalig onbekwaam is in de praktische kant van het politiewerk in de frontlinie.

Alle drie zijn nieuwe agenten in hun proeftijd bij het korps, de kans is groot dat ten minste een van hen het niet volhoudt. De druk is enorm, maar als ze bezwijken, overleven ze het niet. Vaak weten de nieuwe agenten niet hoe groot het gevaar is dat ze lopen, of wie ze kunnen vertrouwen. Hoe is het om je werk te moeten verbergen voor buren, vrienden en zelfs familie? Hoe maak je onderscheid tussen wie je hulp nodig heeft en wie je dood wil hebben alleen vanwege het uniform dat je draagt?

Blue Lights is vanaf 14 mei elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First

Vanaf 1 juni 2024 is de serie elke zaterdag om 20:21 en 21:13 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven