web analytics

Britse serie The Thief, His Wife and the Canoe bij NPO2

THe Thief his Wife and the CanoeVanaf maandag 9 januari is bij NPO2 de Britse miniserie The Thief, His Wife and the Canoe te zien. De serie telt vier afleveringen en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De serie volgt gevangenisbewaker John Darwin (Eddie Marsan) en zijn vrouw Anne (Monica Dolan) die worstelen met een grote schuld. Ze dreigen bijna failliet te gaan en dus komt John met het plan om zijn eigen dood in scène te zetten om zo verzekeringsgeld te ontvangen om daarmee het faillissement af te wenden. Anne haar taak is om de wereld, hun familie en vrienden, de politie en de verzekeringsmaatschappij te overtuigen dat John vermist is geraakt bij zijn kanotocht voor de kust van Seaton Carew in het noorden van Engeland.

De list lijkt te lukken en de verzekering komt door met betalingen wat er voor zorgt dat John en Anne denken aan een nieuw leven in Panama. Het vuile spel eist zijn tol bij Anne die vijf jaar lang liegt tegen hun zoons Mark (Mark Stanley) en Anthony (Dominic Applewhite) terwijl John de eerste dagen van het ‘ongeluk’ in een huisje naast hun huis zit.

The Thief, His Wife and the Canoe is vanaf 9 januari elke maandag om 20:30 te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven