web analytics

The Rookie:Feds bij Net5

The Rookie FedsVanaf woensdag 4 januari is bij Net5 de Amerikaanse politieserie The Rookie: Feds te zien. De serie is een spin-off van The Rookie.

In deze serie volgen we Simone Clark (Niecy Nash-Betts), een decaan op een school die we voor het eerst zagen in het vierde seizoen van The Rookie toen John Nolan en de FBI haar hulp nodig hadden omdat één van haar voormalige studenten een verdachte was in een terreuraanslag. Ze besloot om haar droom achterna te gaan en bij de FBI te solliciteren.

Simone, vers van de FBI academie arriveert in Los Angeles en wil zich aansluiten bij het nieuwe team van Matthew Garza (Felix Solis) die nu de moord op een ingenieur onderzoekt. Het team bestaat uit Carter Hope (James Lesure), die graag promotie wil maken, Laura Stenson (Britt Robertson), een getalenteerde agent die een tweede kans wil en Brendon Acres (Kevin Zegers), een voormalig acteur die bij Simone op de opleiding zat. Simone haar vader Cutty (Frankie Faison) is minder blij met de carrièreswitch van zijn dochter.

In de andere afleveringen zien we hoe Simone een informant gebruikt om een wapenhandelaar op te sporen, onderzoekt Brendon een politicus en denkt hij met Carter na over hun toekomst in het team terwijl Tim en Laura hetzelfde denken over hoe ze rookies moeten trainen. Ook komen ze terecht in een Romeo en Julia situatie als er een ontvoering is die te maken heeft met een verboden relatie tussen twee rivaliserende drugsbendes, komt Laura haar verleden tegen, komt Carter weer in contact met zijn vrouw en lijkt er leven te zitten in het liefdesleven van Simone.

The Rookie: Feds is vanaf 4 januari elke woensdag om 21:25 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven