web analytics

Happy Valley seizoen 3 bij NPO2 en BBC First

Happy ValleyVanaf dinsdag 10 januari is bij BBC First het derde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Happy Valley te zien. In juli 2023 is de serie ook te zien bij NPO2 Dit seizoen telt zes afleveringen.

Dit seizoen ontdekt Sergeant Catherine Cawood (Sarah Lancashire) een slachtoffer van een bendemoord. Dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die haar toevallig rechtstreeks naar moordenaar en verkrachter Tommy Lee Royce (James Norton) leiden. Tommy zit zeven jaar later nog steeds in gevangenis, maar hij is een veranderd en is wat kalmer en volwassener geworden.

Ryan (Rhys Connah), de kleinzoon van Catherine is inmiddels zestien en is bezig aan zijn examenjaar. Zijn hele leven heeft hij leugens gehoord over zijn verleden, maar nu is hij oud genoeg om de waarheid te leren kennen. Ryan wil voor zichzelf beslissen of hij contact wil met zijn vader. Iets waar Catherine het niet mee eens is en dat zorgt er voor dat haar zus Clare (Siobhan Finneran) tussen hen in komt. Met Clare gaat het inmiddels beter nu ze bij haar vriend Neil (Con O’Neill) woont, maar ze komt nog vaak genoeg over de vloer bij Catherine en Ryan. Ergens anders in de Valley krijgt een apotheker het moeilijk als een buurman wordt gearresteerd.

Het derde seizoen van Happy Valley is vanaf 10 januari elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First

Vanaf 15 juli 2023 is dit seizoen elke zaterdag in juli te zien om 22:10 bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven