web analytics

Welcome to the Chippendales bij Disney+

Welcome to the ChippendalesVanaf woensdag 11 januari is bij Disney+ de Amerikaanse dramaserie Welcome to the Chippendales te zien.

In de serie volgen we Steve Banerjee (Kumail Nanjiani), een immigrant uit India die aan de basis stond van de wereldberoemde stripgroep The Chippendales. Zijn eerste idee om rijk te worden was een backgammon club voor de rijkere in Los Angeles, maar dat was eind jaren 70 geen succes. Met de hulp van clubpromotor Paul Snider (Dan Stevens) organiseren ze verschillende avonden, van disco tot vrouwen die in de modder worstelen en een oester eetwedstrijd. Maar dan krijgt Steve een ingeving: mannelijke dansers die hij noemt naar één van zijn helden, de 18e-eeuwse meubelmaker Thomas Chippendale.

Maar om mannen nu halfnaakt om vrouwen heen te laten dansen maakt van zijn club een ordinaire striptent en dus huurt hij choreograaf Nick di Noia (Murray Bartlett) in om dansjes te verzinnen en de dansers in vorm te krijgen. Kostuumontwerpster Denise (Juliette Lewis) komt ook bij het team, ze houdt vooral van drank en drugs maar ook de uitvinder van een broek die heel snel uit kan.

Het lijkt allemaal goed te gaan met Steve en zijn Chippendalesdroom, maar als de Chippendales groter worden dan hij aan kan begint hij de verkeerde weg in te slaan.

Welcome to the Chippendales is vanaf woensdag 11 januari te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven