Tweede seizoen Happy Valley bij BBC First en NPO2

Happy ValleyVanaf zaterdag 2 april is bij BBC First het tweede seizoen te zien van de Britse misdaadserie Happy Valley. Dit seizoen bestaat uit zes afleveringen.

In het tweede seizoen is Catherine Cawood (Darah Lancashire) weer aan het werk nadat ze Ann Galagher (Charlie Murphy) heeft gered uit de handen van Tommy Lee Royce (James Norton). Als Catherine dan een lijk ontdekt dat met deze zaak te maken heeft blijkt dat de moord ook gelijkenis heeft met een reeks andere moorden van de afgelopen maanden. Catherine onderzoekt dan een zaak met mensensmokkel dat ook met de seriemoorden te maken heeft. Ondertussen krijgt Catherine haar kleinzoon Ryan (Rhys Connah) intensief contact met de klassenassistent Miss Wheland (Shirley Henderson) die zo een eigen agenda heeft met deze jongen. Als hij dan ook vragen over zijn vader begint te stellen gaan de alarmbellen bij de familie af.

Het tweede seizoen van Happy Valley is vanaf 2 april elke zaterdag in dubbelafleveringen om 22:00 te zien bij BBC First Vanaf 7 januari 2017 wordt de serie wekelijks op zaterdag om 22:35 uitgezonden bij NPO2

Lees ook:

Redactie