web analytics

Geldwolven bij Amazon Prime Video

GeldwolvenVanaf maandag 14 november is bij Amazon Prime Video de Belgische serie Geldwolven te zien. In België is de serie te zien bij Streamz.

Frank Van Dam (Tom Van Dyck) is een wat verlegen en loyale fraude-expert bij LDV Verzekeringen. Hij heeft het vertrouwen in de goedheid van de wereld verloren als zijn vrouw hem verlaten heeft. Van het ene op het andere moment besluit hij dat eerlijk zijn te lang duurt en komt er een duistere kant van hem aan het licht. Hij besluit te gaan samenwerken met Chris De Wulf (Joren Seldeslachts), een absolute tegenpool. Chris is een charmante twintiger die iedereen om zijn vinger kan winden en verdient zijn geld met kleine oplichterijen die hij doet met Micky (Yannick Jozefzoon).

De inhoudelijke kennis van Frank en het lef van Chris blijkt een gouden combinatie. Het geld stroomt binnen en voor het eerst in zijn leven breekt Frank de regels en ontpopt hij zich tot een meesterbrein die iedereen te snel af is. Al snel worden Frank en Chris verblind door ambitie en succes en worden de oplichterijen die ze bedenken steeds groter en gevaarlijker.

Geldwolven is vanaf maandag 14 november te zien bij Amazon Prime en Streamz

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven