web analytics

All Creatures Great and Small seizoen 3 bij BBC First

All Creatures Great and SmallVanaf dinsdag 15 november is bij BBC First het derde seizoen van de Britse serie All Creatures Great and Small te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Het derde seizoen speelt zich af in de lente van 1939 en in de verte dreigt de oorlog al. Het dorp Darrowby is in feeststemming voor de bruiloft van James (Nicholas Ralph) en Helen (Rachel Shenton) en ook de ouders van James zijn uit Glasgow overgekomen. Alleen Siegfried (Samuel West) heeft het erg druk met de dierenpraktijk en de naderende oorlog zorgt er voor dat hij terugdenkt aan zijn eigen oorlogsverleden. Hij krijgt hulp van Mrs Hall (Anna Madeley) die steeds hechter lijkt te worden met Gerald (Will Thorp). En Helen begint zich bezig te houden met de zakelijke kant van de praktijk.

De meeste dorpelingen melden zich aan bij het leger en ook James denkt na over waar hij nodig is. Tristan (Callum Woodhouse) overtuigt hem om op de boerderij te blijven. Tristan zelf moet dit seizoen zijn handen uit de mouwen steken als hij het beste uit zichzelf weet te halen en misschien vindt hij ook nog wel de liefde.

Wanneer de dorpelingen zich aanmelden bij het leger, denkt James na over waar hij het meeste nodig is. Tristan denkt dat James meer kan betekenen op de boerderij dan aan het front en spoort hem aan te blijven, maar het blijft een lastige beslissing voor James. Zal hij blijven of toch vertrekken?

Het derde seizoen van All Creatures Great and Small is vanaf 15 november elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven