web analytics

Franse politieserie Balthazar seizoen 3 bij één

BalthazarVanaf zaterdag 5 november is bij één het derde seizoen van de Franse politieserie Balthazar te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Raphaël Balthazar (Tomer Sisley) zeilt al zes maanden rond op de oceanen om de tragische gebeurtenissen rond de dood van Lise te verwerken. Als hij aanmeert op een klein afgelegen Bretons eiland ziet hij een verbrand lichaam aanspoelen. Hélène (Hélène de Fougerolles) zoekt hem op om hem weer terug te krijgen naar Parijs en weer te laten samenwerken met Delgado (Yannig Samot), Eddy (Côme Levin) en Fatim (Philypa Phoenix). Op het eiland ontdekken dat ze het lichaam van een vrouw is die ene jaar geleden werd vermoord en gebrandmerkt. Op de plek die ze vinden liggen nog zes verbrande lichamen.

Eenmaal terug in Parijs krijgen ze te maken met een broer en zus die wraak nemen, slachtoffers die gebruikt worden als proefkonijnen en een clown die moorden pleegt. De band tussen Hélène en Balthazar zal groeien terwijl ook het onderzoek naar de dood van Lise verder gaat en een bloederige en onverwachte wending zal nemen.

Balthazar is vanaf 5 november elke zaterdag rond 23:55 te zien bij één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven