Zweedse The Hunters seizoen 2 bij NPO3

The HuntersVanaf zaterdag 5 november is bij NPO3 het tweede seizoen te zien van de Zweedse misdaadserie The Hunters (Zweedse titel: Jägärna). De serie telt zes afleveringen.

Erik Bäckström (Rolf Lassgård) is gestopt als politieagent en probeert een rustig leven te leiden op het platteland, maar ook in het tweede seizoen is er van rust geen sprake. Een oud onderzoek waar hij aan heeft meegewerkt wordt opnieuw geopend als de veroordeelde moordenaar Joar Särn (Simon J. Berger) beweert onschuldig te zijn. Erik keert terug naar de kleine gemeenschap waar de zaak zich heeft afgespeeld en daar worden oude wonden opengereten en blijkt dat de moord het dorp nog altijd kwelt.

Erik besluit om zich weer in de zaak te verdiepen en dat zorgt voor conflicten met zijn vroegere vrienden en ook zeker met zijn neef Peter (Johan Marenius Nordahl) die daar bij de politie zit. Al snel escaleert het conflict en staat Erik opnieuw voor de keuze om degenen waar hij van houdt op te offeren om het recht te laten zegevieren.

The Hunters is vanaf 5 november elke zaterdag om 20:25 te zien bij NPO3

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *