web analytics

Duitse Koude Oorlogthriller The Same Sky bij canvas en NPO2

The Same SkyVanaf woensdag 12 april is bij Canvas de Duitse thriller The Same Sky (Duitse titel:Der gleiche Himmel) te zien. De serie telt zes afleveringen.

Het is 1974 en de jonge en beloftevolle Oost-Duitse inspecteur Lars Weber (Tom Schilling) wordt tijdens zijn spionageopleding naar Berlijn gestuurd om dicht in de buurt te komen van de mysterieuze data-analyste Lauren Faber (Sofia Helin), die voor de Britse geheime dienst werkt. Lars zijn vader Gregor (Jörg Schüttauf) is enorm trots, zijn oom Conrad (Godehard Giese) is gedesillusioneerd en worstelt met gezinsproblemen. Zijn dochter Klara (Stephanie Amarell) wil erkenning van hem, maar hij heeft alleen maar aandacht voor haar oudere zus Juliane (Muriel Wimmer). Dan krijgt ze de kans om als zwemster de Olympische Spelen te halen. Axel (Hannes Wegener), een collega van Conrad, wil juist weg uit het communistische Oost-Duitsland. Als Lauren even uit beeld is moet Lars zijn pijlen richten op Sabine Cutter (Friederike Becht), een Amerikaanse data-analyste.

The Same Sky is vanaf 12 april van maandag tot donderdag rond 23:00 te zien bij Canvas. Vanaf 22 mei is de serie elke maandag om 22:55 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven