web analytics

Endeavour seizoen 3 bij NPO1 en één

EndeavourVanaf woensdag 12 april is bij NPO1 het derde seizoen te zien van de Britse detective Endeavour. Dit seizoen telt vier afleveringen. Vanaf 14 april is dit seizoen ook te zien bij één.

In dit derde seizoen beginnen we in de lente van 1967 en is Endeavour Morse (Shaun Evans) geen verdachte meer in de moord op Standish. Fred Thursday (Roger Allam) is geopereerd, maar de kogel kon niet worden verwijderd. Strange (Sean Rigby) is nu Sergeant. In de eerste aflevering is Morse nog geschorst en is hij op het platteland met een bevriend koppel. Dan wordt vlakbij hun het lichaam van een jonge vrouwelijke busconducteur gevonden en gaat hij op onderzoek uit. En alle wegen leiden naar de mysterieuze playboy Joss Bixby.

In de tweede aflevering wordt er gezocht naar de oorzaak van een brand waarbij een artiest is overleden. Het halve politiekorps is geveld door een maagvirus en als er een jonge huisvrouw aan ditzelfde virus overlijdt leidt het onderzoek naar een lokale supermarkt. De derde aflevering staat in het teken van de vermiste Deense au pair Ingrid Hjort. En in de laatste aflevering van dit seizoen staat een bankoverval centraal.

Het derde seizoen van Endeavour is vanaf 12 april elke woensdag om 21:30 bij NPO1 te zien en vanaf vrijdag 14 april om 20:35 bij één.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven