web analytics

Dramaserie Drops of God bij Apple TV+

Vanaf vrijdag 21 april is bij Apple TV+ de Frans-Japanse dramaserie Drops of Gold te zien. De serie is gebaseerd op een Japanse manga en telt acht afleveringen.

De serie begint met de dood van de wereldberoemde Franse oenoloog Alexandre Léger in zijn woonplaats Tokyo. Hij laat één van de grootste wijncollecties na met een waarde van 140 miljoen dollar. Er zijn twee mensen die recht hebben op deze erfenis: zijn dochter Camille (Fleur Geffrier) die hem sinds ze negen was na de scheiding van haar ouders niet meer heeft gezien en zijn protégé en ‘geestelijke zoon’ Issei Tomine (Tomohisa Yamashita).

Om aansprak te maken op de erfenis moeten ze verschillende wijnen van over de hele wereld identificeren en wie de meeste goed heeft wint de erfenis, de verliezer staat met lege handen. Er is een probleem voor Camille, want die kan geen slok wijn nemen zonder een bloedneus te krijgen. Dat komt door haar jeugd toen haar vader haar trainde in zijn werk en er zoveel druk op kwam te liggen dat ze fysieke problemen heeft gekregen. Camille krijgt een maand de tijd om te leren hoe ze een wijn kan herkennen met alleen de geur en komt er achter dat elke nieuwe test ook een boodschap van haar vader is.

Drops of Gold is vanaf 21 april elke vrijdag te zien bij AppleTV+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven