web analytics

Vijfde seizoen misdaadserie Fargo bij Videoland

Fargo

Vanaf woensdag 22 november is bij Videoland wekelijks het vijfde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Fargo te zien. Dit seizoen telt tien afelveringen.

Dit seizoen speelt zich af in 2019 waarin huisvrouw Dot (Juno Temple) niet zo saai is als ze lijkt als haar juridische problemen voor een kettingreactie zorgen en ze terugkeert in een wereld waarvan ze dacht dat ze die had verlaten. Sheriff Roy Tillman (Jon Hamm) is al jaren bezig om haar op te sporen met de hulp van zijn zoon Gator (Joe Keery) en oplichter Ole Munch (Sam Spruell). Dot moet zichzelf beschermen en haar familie voor haar verleden.

Het probleem is alleen dat de man van Dot, Wayne (David Rysdahl) al de hulp van zijn moeder Lorraine (Jennifer Jason Leigh) ingeschakelt. Ze is de CEO van de grootste incassobureaus van het land en haar adviseur Danish (Dave Foley) moet de juridische problemen van Dot oplossen. Maar haar zaak heeft al de interesse gewekt van officieren Indira Olmstead (Richa Moorjani) en Witt Farr (Lamorne Morris).

Het vijfde seizoen van Fargo is vanaf woensdag 22 november te zien bij Videoland

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven