web analytics

Dead Ringers bij Prime Video

Vanaf vrijdag 21 april is bij Prime Video de Amerikaanse dramaserie Dead Ringers te zien. De serie telt zes afleveringen.

De tweeling Beverly en Elliot Mantle (Rachel Weisz) delen alles en doen alles samen, net zoals hun ambitieuze carrière om een pad te banen voor de gezondheid van vrouwen, namelijk reproductieve gezondheid, ook al zijn hun methoden soms riskant of grensverleggend in hun experimenten. Om een experimenteel geboortecentrum lanceren proberen ze de welgestelde investeerders Rebecca (Jennifer Ehle) en Susan (Emily Meade) te paaien.

De karakters van Beverly en Elliot verschillen wel erg met elkaar. De meer gereserveerde Beverly draagt haar haar naar achteren en kleedt zich conservatief terwijl Elliot zich kleurrijker kleedt en haar haren los draagt. Ook hun levensdoelen zijn anders maar dat stopt hen niet om van geliefde te verwisselen, drugs te nemen en een twijfelachtige ethiek te hebben. Hun missie raakt van koers als ze in contact komen met Genevieve (Britne Olford), een actrice die een wig tussen de zussen zal drijven en hun levens zal veranderen.

Dead Ringers is vanaf 21 april elke vrijdag te zien bij Prime Video

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven