web analytics

Britse serie The Indian Doctor bij ONS

Vanaf donderdag 20 april is de Britse dramaserie The Indian Doctor te zien bij ONS. Het eerste seizoen telt vijf afleveringen

De serie gaat over dokter Prem Sharma (Sanjeev Bhaskar) die in 1963 samen met zijn vrouw Kamini (Ayesha Dharker) na een familietragedie naar het Verenigd Koninkrijk verhuizen vanuit Delhi, onder het mom van een programma van het ministerie van Volksgezondheid om zo Indiase dokters naar het Verenigd Koninkrijk te halen.

Ze komen niet terecht in Londen maar in Trefelin, een klein Welsh kolenmijnstadje. De plaatselijke dokter is overleden en Prem zal hem vervangen. Prem is niet de dokter die de inwoners verwachtten en ze zijn niet de enige, ook Prem’s vrouw is niet blij met de situatie.

Het leven in het dorp draait om de mijn en de plaatselijke manager van de Coal Board, Richard Sharpe (Mark Williams), verwelkomt de nieuwkomers graag, maar hij heeft ook een paar skeletten in zijn kast en is erg bezorgd over de verblijfplaats van het groene dagboek van de vorige dokter. Ondertussen, terwijl Prem nieuwe vriendschappen sluit en zich in het leven in de valleien begint te integreren, is Kamini vastbesloten om zo snel mogelijk te vertrekken. Het zal niet van een leien dakje gaan en Prem begint zich al snel te realiseren dat de dingen niet helemaal zijn zoals ze zouden moeten zijn.

The Indian Doctor is vanaf 20 april elke donderdag om 17:00 te zien bij ONS, de herhaling is elke vrijdag om 23:00 te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven